Loading...
Kaarten 2017-04-12T14:22:35+00:00

Originele ansichtkaarten

‘Twee keer leuk’ houdt zich niet bezig met trends maar met originaliteit. Handgemaakte houten ansichtkaarten die stuk voor stuk met de hand gemaakt zijn en die op een hele unieke wijze bedrukt zijn zodat de afbeelding niet snel zal vervagen. Een houten ansichtkaart die je gewoon kunt versturen met de afbeelding van een vrolijke hond, een gezellig kat of grappig vogel, daar wordt toch iedereen blij van? Je kunt deze houten kaarten natuurlijk ook voor jezelf kopen, verzamel er een aantal en maak een collage tegen je muur. Zo heb je unieke wanddecoratie en kun je de kaarten onderling eens wisselen als je daar zin in hebt.

Toffe kaarten in standaard ansichtkaartformaat of wat groter als je dat leuker vindt. Achterop is er natuurlijk ruimte voor je boodschap maar je kunt de kaart ook in een envelop versturen. De kaarten worden gemaakt van lichtgewicht materiaal waardoor je portokosten niet onnodig hoog worden.

De modellen op de houten kaarten van Twee keer leuk zijn huisdieren van de ontwerper elf of dieren die ze kent. Zo kan ze een stukje karakter van de dieren in de afbeelding terug laten komen.